Twee creatieve geesten met een focus op de gebruiker. Beiden andere specialiteiten die elkaar aanvullen. Het kon dan ook niet anders dan dat er op een dag iets uit voort moest komen. De grote dromen van hem en de nuchtere kant van haar zorgen voor een kritische blik op oplossingen binnen de media.

User experience, daar is waar UX voor staat. Oftewel, gebruikers ervaring. Communicatie oplossingen die een ervaring bieden voor de gebruiker. Je bezoekt niet zomaar een website, je beleeft het. Maar een beleving is pas een echte beleving wanneer de gebruiker het gevoel heeft alsof het daadwerkelijk voor hem gemaakt is. Daarom staat gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid hoog bij ons in het vaandel.

Van de zzp’er tot de grote bedrijven. Voor iedereen een op maat gemaakt project zodat de beste producten eruit voortvloeien.

Team

Leuk een verhaal over het bedrijf, maar wie zijn nu de gezichten achter UXmedia Group? Uiteraard is er meer te lezen over het team.

Vacatures

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Er zijn meerdere mogelijkheden. Bekijk onze vacatures en ontdek wat wij te bieden hebben voor jou.