Het is de passie die wij delen in het ontwerpen van interactieve communicatie oplossingen. Roy de Boer en Roxanne van Hassel, opgeleid tot User Experience Designers, maar beiden hebben een totaal andere focus. Waar de één speelt met interactieve mogelijkheden, ziet de ander oplossingen in de juiste content. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

Roy de Boer

Dromer, kritisch en een fascinatie voor menselijk gedrag. Gedrag analyseren en daarmee een passende beleving creëren voor de doelgroep. Het ontwikkelen van verhalen die aansluiten bij de wensen van de doelgroep staat centraal. Nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden binnen interactie met de nieuwe technologische ontwikkelingen. Met een achtergrond in Interactie, informatie en Learning Experience Design weet hij krachtige belevingen en interacties te ontwikkelen.

Roxanne van Hassel

Nuchter, kritisch en een gezonde dosis empathie. Het aan de gang gaan met pen en papier om goede strategieën uit te werken, maar zeker ook om uren weg te schrijven aan creatieve teksten. Een beleving kan niet zonder passende invulling. Met een achtergrond in Interactie strategie en Journalistiek weet zij de doelgroep op een juiste manier te raken. Maar er is ook een grote uitstap gemaakt in het ontwikkelen van toegankelijkheid en webrichtlijnen.